Oliver Weber productinfo

Oliver Weber productinfo waarden

Oliver Weber
Las Vegas collectie

De waarden van de Oliver Weber Collectie

Oliver Weber is een van de weinige fabrikanten die het certificaat "made with Swarovski Crystals®" hebben verkregen. Dit certificaat garandeert dat Oliver Weber echte Swarovski kristallen verwerkt in zijn assortiment. De kristallen beantwoorden dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kristalglas is glas dat een hoeveelheid lood bevat. Door het lood schittert het glas veel harder en heeft het een grotere reflectie dan normaal glas. De aanwezigheid van lood maakt het glas ook zachter waardoor het beter geslepen kan worden.

Swarovski Crystals

Swarovski Crystals®
juwelen uitsluitend met Swarovski kristallen

Made with Swarovski Crystals®

Kristal van Swarovski kan tot 35% lood bevatten, hoe hoger het loodgehalte hoe sterker de schittering.

Swarovski staat aan de wereldtop op het gebied van de productie en het slijpen van kristal. Door specifieke slijptechnieken onstaan prachtige lichtprisma's. Brilliante kleuren en verscheidene afwerkingslagen worden toegevoegd. Hierdoor ontstaan schitterende creaties juwelen in allerlei vormen.

ring kristal

Schitterende kristallen
de hoogst verkrijgbare kwaliteit van kristal

Samenwerking Oliver Weber & Swarovski

Tussen Oliver Weber en Swarovski bestaat een samenwerkingsverdrag. Oliver Weber verwacht hoge kwaliteitskristallen van Swarovski, en Swarovski verwacht hoogwaardige producten van Oliver Weber. U begrijpt dat niet elke fabrikant zo'n verdrag heeft en/of kan behouden. Behoed u voor namaak, velen claimen juwelen met echte Swarovski te verkopen. De waarheid is dat slechts enkele fabrikanten waaronder Oliver Weber een verdrag hebben met Swarovski.

oorstekers oliver weber

zeer fijne afwerking
detailafwerking en verfijning

garantiecertificaat 2 jaar

Als consument heeft u 2 jaar garantie op productiefouten vanaf de aankoopdatum. Bij elk product krijgt u een garantiebewijs mee, bij de meeste producten is dit een klein blauw foldertje, hierop moet uw winkelier het artikelnummer, de aankoopdatum en zijn firmastempel vermelden. Als u een probleem heeft met een artikel, bijvoorbeeld, een kristal is losgekomen uit uw juweel, dan brengt u uw aankoop terug naar een Oliver Weber verdeler samen met uw garantiebewijs en uw kasticket of aankoopfactuur. Belangrijk, controleer op het moment van uw aankoop ofdat u een garantiebewijs gekregen heeft, is dit niet het geval vraag er dan naar. Enkel met uw garantiebewijs geldt de fabrieksgarantie van Oliver Weber. Het duurt ongeveer zes tot acht weken voor uw herstelling terug bij uw winkelier is. Dit komt omdat al de producten door Oliver Weber zelf in Oostenrijk worden hersteld. Wanneer u uw herstelling terugkrijgt moet ook het oorspronkelijke garantiebewijs bijgevoegd zijn.

parel oorhangers

parel oorhangers
ook verkrijgbaar in goudversie

Onderhoud juwelen & accessoires

De juwelen mogen niet in contact komen met water, onderhoudsproducten of harde materialen. Parfums, spuitbussen en cremes kunnen de rhodium of zilver laag beschadigen en de lijm doen loskomen waarmee de kristallen vastgehecht zijn. Het is ook af te raden om de producten tijdens het sporten of slapen te dragen. Bij alle Oliver Weber producten hoort een bijhorende verpakking; gebruik deze om uw Oliver Weber producten veilig op te bergen. Juwelen die na veelvuldig dragen vuil worden mogen enkel met een droge zachte stofdoek gekuisd worden.

Oliver Weber


Juwelen

  • Swarovski kristallen
  • Garantiecertificaat
  • 2 jaar garantie
  • Brilliante kleuren


Accessoires

  • Schitterende creaties
  • Uitgebreide collecties
  • Modegebonden artikels
  • Gunstig geprijsde luxe